Vacatures Dörr Kampen

Vacatures en stages

 

Dörr Kampen B.V. is een absolute specialist in het verwerken van RVS plaatmateriaal. Wij maken onder andere medische hulpmiddelen, medische apparaten, voorreinigingsmeubelen voor de ziekenhuizen en verpakkingsmachines, halffabricaten en klant specifieke producten. Wij zijn een familiebedrijf en met elkaar maken wij mooie producten waar wij trots op zijn!

Stuur uw sollicitatie met CV naar tineke@dorrkampen.nl
Meer informatie kunt u verkrijgen bij Tineke van Ek
038-3314200 (ma-di-do-vr)

acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

previewbanner_los
Kwaliteitscoördinator

 

Dörr Kampen BV is zowel fabrikant als leverancier van verpakkingsmachines, grootkeukenmeubilair, medische apparaten en medische hulpmiddelen. Al onze producten worden gefabriceerd en geleverd volgens het Kwaliteit Management Systeem ISO 13485. Onze medische hulpmiddelen hebben een CE-markering en voldoen hiermee aan de hoge kwaliteitsnormen die hieraan worden gesteld.

Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitscoördinator voor 32 tot 40 uur per week.

Als kwaliteitscoördinator houd jij je bezig met onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 13485, het bijhouden van de technische dossiers van de medische hulpmiddelen en alle bijbehorende werkzaamheden om te voldoen aan de geldende normen zoals de (aflopende) MDD (medical device directive 93/42/EEC) en de MDR 2017/745 (medical device regulation). Aan deze laatste norm zullen wij per 31 december 2028 moeten voldoen. Je werkt hierbij nauw samen met een ervaren team van medewerkers binnen ons bedrijf.

Profielschets van onze nieuwe collega:

Je bent inmiddels al een paar jaar werkzaam in een soortgelijke functie. Weet wat het betekent om een kwaliteitssysteem te onderhouden en uit te breiden waar nodig. Je hebt kennis van de medische richtlijn(en) en normen waaraan moet worden voldaan voor onze medische hulpmiddelen, denk hierbij aan risico analyse en elektrische veiligheid. Je doortastende houding komt je zeker van pas, je weet als geen ander dat je vaak de benodigde informatie moet halen. Naast de kwaliteitsprocedures ben je ook geïnteresseerd in de techniek. Je ziet het als een uitdaging om het technische dossier van de medische hulpmiddelen op orde te krijgen en volgt de reviews van onze notified body op om de CE markering onder MDR2017/745 af te ronden en vervolgens de onderhouden.

Je hebt een opleiding afgerond op minimaal MBO4+ niveau.

Je bent positief kritisch, doortastend en in staat verbeteringen te borgen in het managementsysteem.

Je werkt gestructureerd.

Je beheerst de Engelse taal in geschrift. De voertaal is in het Nederlands maar onze notified body documenteert in het Engels.

Wat mag je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar met, bij gebleken geschiktheid, de intentie om deze na dit jaar om te zetten naar een vaste arbeidsovereenkomst.

Een goede beloning afhankelijk van kennis en ervaring.

De cao voor het Metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal) is van toepassing.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tineke van Ek. Jouw sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, mag je sturen naar tineke@dorrkampen.nl

Roest Vast Staal (RVS) Slijper / polijster

 

Voor onze werkplaats in Kampen zijn wij op zoek naar een collega die verantwoordelijk zal zijn voor het slijpen, schuren, poetsen en polijsten van RVS producten. Door jouw inzet en hoge kwaliteit afwerking geeft jij onze producten de extra uitstraling die het verdient. Ook het assisteren van de werkplaats chef bij het verzendklaar maken van producten en machines behoort tot jouw taak.

Wie zoeken wij?

Een flexibele en betrokken collega die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Iemand die zich thuis voelt in een omgeving waar kwaliteit heel belangrijk is. Je bent een belangrijke schakel in ons productie proces en je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk.

Relevante werkervaring van minimaal één jaar.

Mocht je geen ervaring hebben maar absoluut affiniteit hebben met RVS en je kunt met zorg en precisie werkzaamheden uitvoeren, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren.

Je bent woonachtig in de omgeving van Kampen en bent fulltime beschikbaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar met, bij gebleken geschiktheid, mogelijkheden tot verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Een goede beloning.

Wanneer je meer informatie wilt kun je contact opnemen met Tineke van Ek van de afdeling P&O. Jouw sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, mag je sturen naar tineke@dorrkampen.nl

Stage plaatsen

 

Dörr Kampen heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

Als MBO-student moet je het praktijkgedeelte van jouw studie volgen bij een erkend leerbedrijf.

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Wil je weten welke opleidingen

dit zijn, bekijk dan de website van SBB.

 

Ben jij op zoek naar een stageplaats voor jouw opleiding in de techniek en zijn wij ook erkend

leerbedrijf voor deze opleiding, stuur dan een e-mail met motivatie naar tineke@dorrkampen.nl