Vacatures Dörr Kampen

Vacatures en stages

 

Dörr Kampen B.V. is een absolute specialist in het verwerken van RVS plaatmateriaal. Wij maken onder andere medische hulpmiddelen, medische apparaten, voorreinigingsmeubelen voor de ziekenhuizen en verpakkingsmachines, halffabricaten en klant specifieke producten. Wij zijn een familiebedrijf en met elkaar maken wij mooie producten waar wij trots op zijn!

Stuur uw sollicitatie met CV naar tineke@dorrkampen.nl
Meer informatie kunt u verkrijgen bij Tineke van Ek
038-3314200 (ma-di-do-vr)

acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

 

Monteur binnendienst

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze Elektro afdeling in onze werkplaats te Kampen. Samen met 3 andere collega’s ben jij onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen van besturingskasten, het samenstellen van verpakkingsmachines en voorreinigingsmeubels. Je werkt van de aangeleverde tekeningen en bent in staat om deze te lezen en te interpreteren. Ook het testen en een goede eindcontrole voordat de machine de deur uitgaat behoort tot jouw taak.

Wie zoeken wij?

Een flexibele en betrokken collega die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Iemand die zich thuis voelt in een omgeving waar kwaliteit heel belangrijk is. Je bent een belangrijke schakel en draagt bij in de ontwikkeling van onze producten en voelt je verantwoordelijk voor jouw werk.

Je hebt een minimale opleiding MBO-3 richting Elektrotechniek of Mechatronica. Werkervaring is fijn maar wij willen je ook graag de gelegenheid geven het vak bij ons te leren.

Je bent woonachtig in de omgeving van Kampen en bent fulltime beschikbaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar met, bij gebleken geschiktheid, mogelijkheden tot verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Een goede beloning.

Service monteur buitendienst woonachtig regio Eindhoven

Voor onze service afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur woonachtig in de regio Eindhoven.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit ziekenhuizen en zorginstellingen. Op locatie verzorg jij onder andere het onderhoud en reparaties aan medische apparaten van ons eigen fabricaat. Ook het plaatsen van nieuwe machines behoort tot jouw werkzaamheden. Samen met jouw 4 buitendienst collega’s zorg jij ervoor dat onze producten het optimaal (blijven) doen.

Wie zoeken wij?

Ben jij flexibel, representatief, betrokken en oplossingsgericht? Heb je daarnaast een minimale opleiding op MBO-3 niveau richting Electrotechniek of Mechatronica, dan komen wij graag met jou in gesprek. Ook het meedraaien in het storingsdienstrooster is voor jou geen probleem.

Wat mag jij van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar met, bij gebleken geschiktheid, mogelijkheden tot verlening van de arbeidsovereenkomst.

Een goede beloning.

Een bedrijfsauto van de zaak die is voorzien van alle benodigde onderdelen om jouw werk goed te kunnen uitvoeren.

Een interne training om onze producten te leren kennen.

Mocht je belangstelling hebben in deze functie dan vragen wij jou contact op te nemen met de heer Jaap Bolt van Hanzeland Personeelsdiensten die voor ons de werving- en selectieprocedure verzorgt. Jaap is bereikbaar op telefoonnummer 06-53268956 of via e-mail jbolt@hanzelandpd.nl.

previewbanner_los

Roest Vast Staal (RVS) Slijper / polijster.

Voor onze werkplaats in Kampen zijn wij op zoek naar een collega die verantwoordelijk zal zijn voor het slijpen, schuren, poetsen en polijsten van RVS producten. Door jouw inzet en hoge kwaliteit afwerking geeft jij onze producten de extra uitstraling die het verdient. Ook het assisteren van de werkplaats chef bij het verzendklaar maken van producten en machines behoort tot jouw taak.

Wie zoeken wij?

Een flexibele en betrokken collega die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Iemand die zich thuis voelt in een omgeving waar kwaliteit heel belangrijk is. Je bent een belangrijke schakel in ons productie proces en je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk.

Relevante werkervaring van minimaal één jaar.

Mocht je geen ervaring hebben maar absoluut affiniteit hebben met RVS en je kunt met zorg en precisie werkzaamheden uitvoeren, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren.

Je bent woonachtig in de omgeving van Kampen en bent fulltime beschikbaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar met, bij gebleken geschiktheid, mogelijkheden tot verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Een goede beloning.

Wanneer je meer informatie wilt kun je contact opnemen met Tineke van Ek van de afdeling P&O. Jouw sollicitatiebrief, voorzien van curriculum vitae, mag je sturen naar tineke@dorrkampen.nl

Stage plaatsen

 

Dörr Kampen heeft regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

Als MBO-student moet je het praktijkgedeelte van jouw studie volgen bij een erkend leerbedrijf.

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Wil je weten welke opleidingen

dit zijn, bekijk dan de website van SBB.

 

Ben jij op zoek naar een stageplaats voor jouw opleiding in de techniek en zijn wij ook erkend

leerbedrijf voor deze opleiding, stuur dan een e-mail met motivatie naar tineke@dorrkampen.nl