Bedpanspoelers

Hygiënisch reinigen en desinfecteren van bedpannen en urinalen.

Bedpanspoelers en vermalers

Dörr Kampen biedt als enige Nederlandse producent, een complete lijn hoogwaardige bedpanspoelers aan voor zorginstellingen en ziekenhuizen. De Dörr Nova 2000 en 4000 zijn volautomatische spoelers/desinfectoren bedoeld voor het reinigen en desinfecteren van bedpannen, urinalen, waskommen, maatkannen en toiletemmers.

Onze Nova Easyclean bedpanspoeler en vermaler voor disposables zijn een prima oplossing voor kleinere zorggroepen en zorghuizen.

Carrel Lijong2

“Dörr Kampen heeft onze wensen goed in kaart gebracht en dit vertaald in een prachtige bedpanspoeler van een hoge kwaliteit, waar het UMC Utrecht jaren mee vooruit kan.”

Case UMC Utrecht, Carrel Lijong

Carrel Lijong2

Bedpanspoelers van hoge kwaliteit

iso_9001
iso_9001
Kiwa-logo-CMYK
Kiwa-logo-CMYK

Hoogwaardige kwaliteit

Dörr Nova bedpanspoelers worden in onze eigen productielocatie in Kampen ontwikkeld en geproduceerd.

Op deze manier kunnen wij garanderen dat deze bedpanspoelers voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en een tijdens hun lange levensduur probleemloos kunnen functioneren.

Maatwerk waar nodig

Dörr Nova bedpanspoelers blinken uit in eenvoud, maar zijn standaard zeer compleet uitgerust. Zo kunnen een grote diversiteit aan bedpannen, urinalen, maatkannen etc. standaard gereinigd worden in de Dörr Nova 2000 en 4000.

Mocht uw product niet standaard in de draaiklem passen, dan zoekt Dörr Kampen samen met u naar een oplossing. Waar nodig kunnen wij u maatwerk aanbieden.

Ontwikkeld met jarenlange kennis

Al in de 6o-er jaren bouwde Materia Nova bedpanspoeler voor zorg- en ziekenhuis.
Na de overname van Materia Nova door Dörr Kampen in 2005, is met eerder opgedane specialistische kennis het product Dörr Nova 2000 doorontwikkeld en is later de Dörr Nova 4000 door onze eigen engineers ontworpen.

Met deze jarenlange kennis kun je gerust zeggen dat wij verstand van bedpanspoelers hebben.

Voor duurzaam en professioneel gebruik

Dörr Nova bedpanspoelers worden ontwikkeld voor professioneel gebruik. De 24/7 inzetbaarheid vraagt naar een product, die onder zware omstandigheden zijn werk foutloos kan uitvoeren.

Duurzaamheid staat bij Dörr Kampen hoog in het vaandel. Zo worden de bedpanspoelers geproduceerd in een omgeving, waarbij het elektriciteitsverbruik duurzaam wordt opgewekt. Ook bij het ontwerp van de bedpanspoeler heeft de reductie van energieverbruik een grote rol gespeeld en zijn er in de loop van jaren steeds meer duurzame componenten toegepast.

Service en onderhoud

Naast de productie van bedpanspoelers, zorgt Dörr Kampen voor de service en onderhoud van uw producten. Onze servicemonteurs hebben hun standplaats door geheel Nederland, waardoor uw storing voorspoedig kan worden verholpen.

Om uw Dörr Nova bedpanspoeler of vermaler in topconditie te houden adviseren wij een jaarlijkse controlebeurt en temperatuurvalidatie.

Hiermee kunt u de goede werking van uw medisch hulpmiddel aantonen en kunt u jarenlang probleemloos gebruik blijven maken van uw bedpanspoeler.

Afspraak maken

Dörr Kampen, Degelijk en Betrouwbaar!

+31 (0)38 3314200 | info@dorrkampen.nl

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing?
Wij denken graag met u mee!

Afspraak maken