Halffabrikaten

Wij denken en werk graag met u mee in uw productontwikkeling

Halffabrikaten

Dörr Kampen ontwikkeld en prodcuceerd al bijn 100 jaar medische apparaten  en produceerd machines voor de verpakkingsindustrie. Met de expertise voor de ontwikkeling aan een brede range aan producten voor onze eigen markt, zetten wij onze kennis en machinepark in voor onze klanten. Zo vind u onze halffabrikaten terug in marktwagens, de automobielindustrie en de maakindustrie.

Naast de productie van deze halffabrikaten, kan Dörr Kampen u bijstaan in de ontwikkeling en enginering van uw producten.

Eenvoudig en snel bestellen

003-document_bg

Stap 1

Vraag een offerte aan via ons offerteformulier

001-hand-shake_bg

Stap 2

Ontvang binnen 2 werkdagen een scherp geprijsde aanbieding

002-server_bg

Stap 3

Vlotte levering en installatie op locatie

“Halffabrikaten zijn bij Dörr in goede handen. Wij besteden al jaren naar volle tevredenheid ons rvs werk bij Dörr uit. Vertrouwde leverancier, meedenkend, prima levertijden, hoogwaardige afwerking en goede aftersales.”

René van de Rest / Projectengineer bij BK Market Trailers.

“Onze afdeling werkt alleen met bedpanspoelers van Dörr. Naar meerdere machines in omloop te hebben gehad zijn we hier het meest tevreden over. Ook de installatie en service was piekfijn in orde.”

Isala klinieken, Zwolle

Machines en apparaten van uitermate hoge kwaliteit

iso_9001
Het is een Dörr

Hoogwaardige kwaliteit

Diverse partijen hebben in het verleden al gekozen voor een verregaande samenwerking met Dörr Kampen.  Zo produceerd Dörr Kampen  voor BK markettrailers de roestvast stalen toonbanken en ander plaatwerk.

Belangrijke factoren voor deze samenwerking zijn de kwaliteit van de geleverde producten en indien gewenst, de rechtstreekse contacten met onze engineers. Deze jarenlange  samenwerking resulteert er in dat hun klant een product ontvangt met de meest hoogwaardige kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken.